sport folly, holywell school

 

Projects completed for Holywell Middle School include a new classroom block, refurbishment and conversion of existing classrooms and a entrance ‘folly’ for the sports hall.

 

The folly for the sports hall created a new build enclosed area between the changing rooms and the playing fields.  The space is used to teach the children about the activities prior to going onto the field, whilst being an enclosed warm space for the children when they are returning to the changing room.

 

Another small project we have completed for the School was to enclose an existing external corridor area so it could be used for much needed locker storage.  To lift the existing space the children’s artwork was printed onto laminated sheets and used to decorate the existing uPVC screens running along the length of the corridor.